znvr-logo-2021

Vanaf 1 januari 2022 mag een Ruitervitaal Coach alleen op de zorgzoeker staan na afronding van de verdiepingsmodule ‘Analyse van de Ruiter’ We raden aan om beide verdiepingsmodules te volgen, omdat je na afronding van de tweede verdiepingsmodule ook leert om een ruiter uitgebreid te analyseren. Een andere manier om bij ons op de zorgzoeker te mogen staan is het volgen van de opleiding Ruiter Revalidatie.

Meer weten over hoe je ruitervitaal coach wordt? Lees hier meer!

Inhoud van de verdiepingsmodules

Verdiepingsmodule I – Analyse van de Ruiter

In deze verdiepingsmodule worden handvaten meegegeven om de ruiter beter in beeld te krijgen. Hierbij wordt ingegaan op de verschillende aspecten van vitaliteit, blessures die we veel zien bij ruiters, motorisch leren en herkennen van problemen om op tijd een extra professional in te schakelen. Door middel van de kennis die je in deze module ontwikkeld kun je de ruiter op een bredere manier helpen.

Onderwerpen die in deze module behandeld worden zijn:

Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de website van One Switch (www.oneswitch.nl) of bel voor meer informatie naar 06-30805327 (J. den Otter) 

Verdiepingsmodule II – Ruiter en Paard in Beeld

In deze verdiepingsmodule worden handvaten meegegeven voor de combinatie ruiter en paard. Je verdieping wordt zichtbaar in het ZorgNetwerk Voor Ruiters als je hierin bent ingeschreven. Je leert om niet alleen de ruiter, maar ook het paard te analyseren. Door middel van de kennis over de problemen die mogelijk bij ruiter en paard kunnen ontstaan en het leren welke (paarden-) professional je moet inschakelen bij welke problemen kun je leren om effectiever samen te werken.

Door middel van de kennis die je in deze module ontwikkeld kun je niet alleen een ruiter, maar indirect ook het paard op een bredere manier helpen.

Onderwerpen die in deze module behandeld worden zijn:

Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de website van One Switch (www.oneswitch.nl) of bel voor meer informatie naar 06-30805327 (J. den Otter) 

Inschrijven voor de Verdiepingsmodules

Prijzen

Losse (verdiepings-)module € 795,-*

Beide (verdiepings-)modules  € 1495,-*

Basisopleiding Ruitervitaal Coach (Module I, II en III) € 1795,-*

*De website van OneSwitch is leidend in voorwaarden, tarieven en kwaliteitswaarborg. Zij worden onderschreven en erkend door de hippische sportbond (KNHS) en hippisch ondernemers (FNRS).

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Vraag een resetlink aan via beheer@znvr.nl.