znvr-logo-2021

Dierfysio Els

Els Smet

Hein Smeetsstraat 37
6023BT
Budel-Schoot
Ruiterfysiotherapeut, ORUN instructeur, Dierenfysiotherapeut (NL)
dierfysio-els

Omschrijving

Met mijn werk als fysiotherapeut en dierfysiotherapeut kan ik mijn twee passies combineren: sport en dieren. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Fontys Paramedische Hogeschool. Ik heb voor mijn afstuderen onderzoek gedaan naar proprioceptieve balans bij ruiters en andere sporters.

Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik de tweeënhalfjarige opleiding voor dierfysiotherapie gevolgd. Ik behandel een grote variëteit aan problematiek door middel van verschillende technieken, inclusief dry needling en medical taping. Daarnaast geef ik centered riding les. Door naar het totaalplaatje te kijken kan ik het beste ruiter en paard vooruit helpen.

Sinds begin 2016 schrijf ik artikelen voor Science&Equine,  Bit Online en Onze Hond. Hiernaast geef ik regelmatig workshops en lezingen over verschillende belangrijke aspecten relevant voor het paard, de ruiter of paardrijden en ben ik docent bij de Ruitervitaalcoach opleiding. Ik vind het heel fijn om kennis te delen om zo preventief te werken en fysieke problemen op te lossen voor ze te groot zijn.

Wat bied ik aan?

Behandeling bij de praktijk
Behandeling op locatie (thuis of op stal)
Fysieke behandeling
Online behandeling

Opleidingsachtergrond

Instructeur (Centered Riding)
- Roosenheuvel
2021
Dierfysiotherapie
- Aeres Barneveld
2020
Fysiotherapie
- Fontys Hogeschool
2017

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Vraag een resetlink aan via beheer@znvr.nl.