znvr-logo-2021

Actieve bijdrage bij het ZorgNetwerk Voor Ruiters

Zoals je mogelijk al op de pagina over ons hebt gelezen verwachten wij van mensen die vindbaar zijn op de zorgzoeker een actieve bijdrage. We staan altijd open voor mogelijkheden en het belangrijkste is dat je jezelf blijft ontwikkelen als ruitersportprofessional. Hieronder een greep uit de mogelijkheden om te voldoen aan een actieve bijdrage.

Het (fysiek) volgen van een netwerkbijeenkomst of scholing van het ZNVR

De (fysieke) scholingen die worden aangeboden vanuit het ZorgNetwerk Voor Ruiters of door een van onze partners worden altijd gezien als een actieve bijdrage.

Heb jij een interessante scholing gevolgd van een ander opleidingsinstituut? Neem dan contact op met het ZorgNetwerk Voor Ruiters. Wij hebben een voorkeur voor fysieke opleidingen ten opzichte van online bijeenkomsten, maar als een webinar een grote toegevoegde waarde heeft voor jou als ruitersport professional dan kan deze natuurlijk meetellen als actieve bijdrage. Het belangrijkste doel van de scholing moet zijn dat jij als ruitersportprofessional jezelf verbeterd, kun je dit aantonen, dan telt dit als een actieve bijdrage.

Heb je voldaan aan je actieve bijdrage door een scholing te volgen? Mail dit door naar beheer@znvr.nl met een ‘bewijs van deelname’ en de reden waarom de scholing relevant is. 

Verzorgen van een webinar 

We zijn voor de webinars afhankelijk van vrijwilligers die iets kunnen en willen vertellen over hun specialisme. Geef jij een webinar over een bepaald onderwerp óf breng je een spreker in contact met het bestuur die uiteindelijk een webinar geeft dan telt dit als een actieve bijdrage. Heb je voldaan aan je actieve bijdrage door een webinar te helpen organiseren? Mail dit door naar beheer@znvr.nl,

Een stand organiseren op een relevant evenement

We hebben promotiemateriaal waar je gebruik van mag maken!

Op het moment dat je op een evenement als ruitersportprofessional staat en jezelf promoot kun je ook folders van het ZNVR van ons krijgen. Zodra je het ZNVR ook profileert, dan telt dit als een actieve bijdrage.

Heb je voldaan aan je actieve bijdrage door op een evenement te staan? Mail dit door naar beheer@znvr.nl met een foto en de naam van het evenement. Wil je dat we het delen op sociale media? Geef dit dan aan in je mail.

Het schrijven van informatieve stukken op de kennisbank van het ZNVR

Op het moment dat je een stukje wilt schrijven over een bepaalde klacht, een  behandelmethode of een scholing die je gevolgd hebt dan kunnen we dit alleen maar aanmoedigen.

Heb je een idee over een onderwerp? Mail dit door naar beheer@znvr.nl,

Schrijven voor Science&Equine

Helpen bij het reviewen van artikelen voor Science & Equine. S&E is een initiatief van Marly Coppens, waar wetenschappelijke artikelen binnen de paardensport worden samengevat. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar contact@science-equine.com

Komt jouw artikel op de kennisbank van S&E? Dan telt dit als actieve bijdrage. Heb je voldaan aan je actieve bijdrage door het schrijven van een artikel? Mail de link naar het artikel door naar beheer@znvr.nl 

Meehelpen aan wetenschappelijk onderzoek

Wanneer je mee wilt helpen aan wetenschappelijk onderzoek kan dit op diverse manieren. Afhankelijk van de inspanning tellen we dit als één of twee actieve bijdrage(s).

Heb je een idee over een onderwerp of wil je helpen bij onderzoek als actieve bijdrage? Mail dit door naar beheer@znvr.nl,

Begeleiden studenten bij afstuderen

Begeleid je een student bij het afstuderen door te begeleiden bij een scriptie-onderzoek, dan telt dit mee als een actieve bijdrage. Let op, dit onderzoek moet dan wel een toegevoegde waarde hebben voor de paardensport en in lijn zijn met de missie en visie van het ZNVR. 

We hebben meerdere studenten per jaar, er wordt hiervoor met regelmaat een oproep gedaan in de groepsapp van het ZNVR. Het koppelen van studenten aan deelnemers van het ZNVR wordt gedaan via Sophie. Heb je hier interesse in? Mail dit door naar beheer@znvr.nl,

Het organiseren van een (multidisciplinaire) netwerkbijeenkomst in je regio. 

We moedigen onderling contact aan, mocht je hulp nodig hebben met het opzetten van een bijeenkomst, dan kun je bij een van de bestuursleden van Team ZNVR terecht. Heb je deelgenomen aan zo’n bijeenkomst? Vraag de persoon die hem georganiseerd heeft of ze de presentielijst met ons willen delen samen met een korte samenvatting van de bijeenkomst.

Heb je zelf een bijeenkomst georganiseerd? Mail dit door naar beheer@znvr.nl,

kaart nederland
Dit artikel verscheen oorspronkelijk in:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Vraag een resetlink aan via beheer@znvr.nl.